Bemutatkozás

Bodó Péter vagyok, 1994. Augusztus 5-én születtem Kaposváron. 8 évesen kezdtem zongorán tanulni. Ekkor kaptam meg az első szintetizátoromat,
és ekkorra kezdődött meg bennem a zene iránti érdeklődés. Pár évvel később kezdtem el azt a műfajt zenélni, amit most játszok.
Pár évvel ezután megtanultam tangóharmónikázni is, ezért a lakodalmi menetben a kísérés sem okoz gondot.
2006. Somogyszob Ki? Mit? Tud? versenyén ének-zene kategóriában 1. helyezett lettem.

2010. A Jálics Ernő Általános iskola által szervezett tehetség kutató versenyén könnyű zene kategóriában 1. helyezés, Arany minősítés.

2011. A Jálics Ernő Általános iskola által szervezett tehetség kutató versenyén könnyű zene kategóriában 2. helyezés Arany minősítés

Zongorán, Szintetizátoron és Tangóharmónikán zenélek.

Kórusban éneklek: Péntek Esti Dalárda (tangóharmónikán kísérem a nótás kedvű kis csapatot)

Számomra a zeneszolgáltatás nem munka, nincs annál felemelőbb érzés, amikor emberek tömegei élvezik azt a stílust, ritmust, amelyeket én adok Nekik…

Alkalmi rendezvényeket, bálokat, lakodalmakat, májusfa kitáncolásokat, családi- és céges rendezvényeket színesítem a zenémmel. (Akit érdekel a zeném meg tudja hallgatni a https://www.youtube.com/user/BodoPeti oldalon.)

Zenei repertoárom főként mulatós, lakodalmas és báli irányzatú, de emellett próbálok játszani operett betéteket. (Legyen a Horvát-kertben Budán, Hétre ma várom a Nemzetinél, Bob herceg, stb.)

Zenei műsoromat, repertoáromat mindig igyekszem újítani, bővíteni, hogy a Tisztelt Közönség mindig jól érezze magát a bulikban, ahol én húzom a talp alá valót.

A zene megszabadít önmagamtól, de ezzel megerősít engem. Az élet zene nélkül egyszerűen tévedés, vesződség, száműzetés.